. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Dr. Lőrinczy Katalin

Csecsemő- és gyermekgyógyász, Gyermek-tüdőgyógyász, Iskolaorvos

Rendelési idő: csütörtök 9:00-11:00

Az iskolaorvosi tevékenység a páros évfolyamokon tanuló gyermekek szűrővizsgálatából, kötelező védőoltások beadásából, valamint az iskolában tartózkodó gyermekeknél akut betegségek, sérülések ellátásából áll. A szűrővizsgálatok során kiszűrt eltérések esetén szakrendelésre való továbbirányítás, illetve a tanulók egészségi állapotának nyomon követése történik. A vizsgálatok eredményeivel, valamint a gyermekek egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal az iskolaorvoshoz. Az iskola egészségügyi rendelő nem alkalmas betegrendelésre, többek között az ehhez szükséges tárgyi feltételek hiánya miatt. Receptfelírás, hiányzásigazolás, és gyógykezelés céljából kérjük Önöket, hogy az illetékes háziorvost keressék fel.

Elérhetőség: +36 30/446 90 90

 

Smuk Erzsébet

Iskolavédőnő

Tanácsadási idő: kedd - csütörtök 8:00-16:00

Az iskolavédőnői tevékenység a páros évfolyamokon történő szűrővizsgálatokra (testsúly, testmagasság mérés, érzékszervek vizsgálata, vérnyomásmérés); a kötelező védőoltások szervezésére, előkészítésére; évi három alkalommal történő tisztasági vizsgálatra; valamint az iskolai egészségnevelésre terjed ki. A feladatok közé tartozik továbbá a fellépő egészségügyi problémákban való segítségnyújtás (fizikai, lelki probléma).
A védőnői munkát a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ támogatja kiadványaival.

Elérhetőség: +36 70/669 85 58; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mészáros Adrienn

Iskolapszichológus

 

Nyitott fogadó óra: minden nap: 8:40 - 9:25, szerda: 15:25 - 16:10

Forduljanak hozzám bizalommal bármilyen az óvodát, iskolát, tanulást és mentális jól-létet érintő problémával. Amennyiben gyermekének:

  • beilleszkedési és tanulási nehézségei vannak,
  • konfliktusosak a kapcsolatai az iskolában,
  • bullying áldozata lett,
  • önértékelési problémára utaló jeleket lát rajta, kérem keressen fel.

Időpontegyeztetés kapcsán a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudnak elérni, illetve a nyitott tanácsadási órákban egyeztetés nélkül is bejöhetnek hozzám a kedves szülők, illetve gyermekek.

Iskolapszichológiai alapszolgáltatást elfogadó szülői nyilatkozat adobe

Bővebb információ adobe

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo