. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Nagy sikerrel zajlottak le iskolánkban február 17-én és 18-án a MINT projektnapok. Az első nap diákjaink évfolyamonként különböző természettudományos témákat dolgoztak fel és ehhez kapcsolódó termékeket állítottak elő.

Másnap a hallgatók az aulában és a folyosókon mutatták be munkáikat. A termékpaletta változatos volt: matematikai 3D-s modellek, társasjáték a Fertő-tóról, házi készítésű kozmetikumok, digitális poszterek az aranymetszés szabályai szerint, videók bűvésztrükkökről, 3D-s virtuális világok felfedezése VR-szemüveggel, elektromos áramkörök a mindennapokban.

Az osztályok meglátogatták a standokat és osztályonként a stand témájával kapcsolatban válaszoltak kvízkérdésekre. Az 5-7. Osztályok közötti kategóriában az 5.a osztály, a 8-10-es osztályok között a 8.a osztály nyert. A díjátadóra a téli szünet után az aulában került sor.

A diákok és a tanárok két nagyszerű napot töltöttek együtt a természettudományok világában, valamint nagy lelkesedéssel nézték és próbálták ki a kiállított termékeket.

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo