. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

CB3A7971

A 2023/24-es évfolyam ballagása

2024. június 28-án, meghívott vendégek, szülők és tanárok jelenlétében kapták meg az érettségi- és záróbizonyítványaikat az érettségizők és a szakképzésen végzett diákok.

Az ünnepség az ünnepélyesen feldíszített sportcsarnokban zajlott, és mint ilyen alkalmakkor mindig, a német és a magyar himnusszal kezdődött. Az összes jelenlévő köszöntése után Andreas Gering igazgató ünnepi beszédében méltatta az iskola egész csapatát és az alapítvány kuratóriumát, akiknek támogatásáért végtelenül hálás.

Különösen meleg szavakkal köszöntötte az ünnepség legfontosabb szereplőit, az érettségizőket és a szakképzésben végzett diákokat, akiknek gratulált a teljesítményeikhez. Igazgatónk kiemelte, hogy az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr-ben folytatott képzésük során nemcsak tudást és kompetenciákat, hanem értékeket és támpontokat is kaptak, amelyek későbbi életükben iránytűként szolgálhatnak. Ezek az igazság és a szeretet, a bizalom, a remény, az együttérzés, a szabadság, az igazságosság, valamint a bátorság és a bölcsesség. Ezek kifejtésekor Gering úr történelmi összefüggésekre utalt, és több híres személyiséget idézett.

Zárszóként arra buzdította az érettségizőket és a végzősöket, hogy legyenek bátrak, mert kiválóan felkészültek, és az alapjukra építve magabiztosan vághatnak bele az életbe, kihívásokkal szembenézve és aktívan hozzájárulva egy jobb jövő megteremtéséhez. Ehhez sok sikert kívánt nekik az igazgató úr.

A budapesti Német Nagykövetség jókívánságait Christiana Markert, ügyvivő, tolmácsolta. Beszédében kiemelte többek között az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr jelentőségét, mint a különböző nyelvű és kultúrájú diákok találkozóhelyét, mert az együttműködés segít hidakat építeni Magyarország és Németország között.

Az ünnepség keretében méltó búcsút vettek az érettségizők is iskolájuktól, hálaadó, kedves, humoros és elgondolkodtató, de mind érzelmes beszédeket mondtak.

Az érettségi bizonyítványok és a nyelvvizsga bizonyítványok átadása után egyes diákokat kiemelkedő tanulmányi eredményeikért és a legjobb vizsgaeredményeikért díjaztak.

Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány idén is egy különleges tanulmányi és személyes teljesítményért járó díjat adott át. A 300.000 forinttal járó kuratóriumi díjat Neinhardt Evelin Noémi vehette át Emil Kauschitztól, az alapítvány kuratóriumának elnökhelyettesétől.

A idegennyelvű ipari és kereskedelmi technikus duális képzés hatodik évfolyamát Anja Schmiedel-Paul, a szakképzési osztály vezetője búcsúztatta. Melegen gratulált mindenkinek sikeres zárásukhoz és dicsérte az újonnan végzett ipari kereskedők elkötelezettségét, akik a két év képzés alatt valóban nagyszerű eredményeket értek el. Köszönetet mondott a képző vállalatoknak – Audi Hungaria Zrt., Imperial Logistics és BOS – amelyek lehetővé tették a tanulóknak, hogy az iskolában szerzett elméleti ismereteiket értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítsék. A közelgő szakmai élet kalandjához sok bátorságot és kitartást, valamint sok sikert és minden jót kívánt. A szakképzésben is díjazták egy tanuló kiemelkedő teljesítményét.

A hagyományos iskolai zászló átadását követően az ünnepség az Európa-Himnusszal zárult.

Szívből gratulálunk minden érettségizőnknek és végzősünknek, és sok sikert és minden jót kívánunk nekik a jövőre nézve!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo