. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

A honlap üzemeltetője:

Audi Hungaria Iskolaközpont Győr
Iskolavezetés
Bácsai u. 55.
9026 Győr
Tel.: +36-96-510-640
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

OM azonosító: 201656

Az Audi Hungaria Iskolaközpont Győrt érintő tartalom felelős szerkesztője:

Az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr vezetősége:
Andreas Gering (főigazgató), 9026 Győr, Bácsai u. 55. Tel.: +36-96-511-036

Az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványt érintő tartalom felelős szerkesztője:

Az alapítványi Kuratórium elnöke:
Havassy Tünde, AUDI HUNGARIA Zrt., G/GP, 9027 Győr, Audi Hungaria út 1., Tel: +36-96-661-265

Az oldal tartalmával kapcsolatos felelősségvállalás

Ez a honlap saját és részben idegen szerkesztésű, külső hivatkozásokat tartalmaz. A honlap felelős szerkesztői a weboldalon feltüntetett információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért és minőségéért garanciát nem vállalnak. A weboldal felelős szerkesztői kizárnak minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely e weboldalon felhasznált vagy nem figyelembe vett, hiányos információk felhasználása nyomán keletkezik. Minden tartalom kötelezettség nélküli.

Fenntartjuk a jogot a weboldal részleges vagy teljes megváltoztatására, kiegészítésére, törlésére előzetes bejelentés nélkül, valamint a weboldal nyilvános hozzáférésének időszakos vagy végleges megszüntetésére. Nem vállalunk felelősséget a külső hivatkozások tartalmáért. A hivatkozásokra kattintás a felhasználó saját felelősségére történik.

Szerzői jogok

A honlap teljes tartalma, így különösen felépítése, a felhasznált grafikai elemek, valamint az egyes szöveges tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. Az oldalakat a honlap üzemeltetőjének előzetes engedélyével és csak magán/iskolai használatra szabad sokszorosítani. A tartalmakon változtatásokat eszközölni, és a sokszorosított tartalmakat engedély nélkül terjeszteni tilos.

Tárhely Szolgáltatóra vonatkozó adatok

Cégnév: MediaArt Online Megoldások Kft.
Székhely: 9022 Győr, Szent István út 16/a. fsz. 2.
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36-30-37-33-611

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo