. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

P1310003Domokos Olivér 8.a kora tavasztól minden hétvégéjét foci meccsen töltött Ausztriában, a nyár folyamán lezajlottak a szezon döntők. Az egész éves összesített eredmények alapján a 2023 szezonban az osztrák Flagfootball Szövetség Olivért választotta Ausztria legjobb irányítójának az U13 korosztályban.


Gratulálunk a szép eredményhez!

szabozsombor feketealexSzabó Zsombor 8.a és Fekete Alex 7.a osztályos tanulók a nyáron számos kajakversenyen vettek részt. Sok szép, korosztályukban (U13) elért eredményük közül a legfontosabbak:
- vidékbajnokságon 3x200m versenyszámban 1. helyezés
- országos bajnokságon négyes (MK4) 1000m versenyszámban 3. helyezés
- páros (MK2) 2000m versenyszámban 6. helyezés. Mindkét tanuló bejutott a korosztályos regionális válogatottba is.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

IMG 5321

Tanítványunk, Schandl Réka (10.A) a "Jugend debattiert" magyarországi elődöntőjében remekül vitázott és bejutott az utolsó fordulóba! Az elődöntő kérdése a következő volt: Szabad-e Magyarországon a hús- és kolbásztermékek csomagolásán az állattartásról és a vágásról készült "sokkoló fotókat" feltüntetni?

A döntőbe jutottak aztán a döntő vitában a következő kérdéssel foglalkoztak: A magasabb kockázati besorolás alá eső csoportok fizessenek-e magasabb egészségbiztosítási járulékot?

Gratulálunk a 4. helyezéshez, Réka!

A hétvégén megrendezésre került Kormos István városi szavalóversenyen iskolánkat két 3a osztályos tanuló képviselte: Ledó Franciska és Vadász Nimród.
Vadász Nimród különdíjat kapott.

Gratulálunk tanulóinknak!

2023. március 30-n rendezték a bajai Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja által szervezett Országos Német Verseny idei döntőjét. Az eseményen iskolánkat két csapat képviselte, melyek sikerrel vették az online-feladatokból álló első, illetve a saját film forgatását jelentő második fordulót. A döntőben tanulóink nem csupán nyelvtudásukról, hanem kreativitásukról is számot adva az első két helyet szerezték meg:

1. helyezett - BBB-Struktur: Burján Bálint, Burján Barnabás, Stoiber Benedek (10b)

2. helyezett - Versace: Klinger Kata, Ladocsi Lili, Schandl Réka (10a)

Az eredményekhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo