. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

IMG 5321

Tanítványunk, Schandl Réka (10.A) a "Jugend debattiert" magyarországi elődöntőjében remekül vitázott és bejutott az utolsó fordulóba! Az elődöntő kérdése a következő volt: Szabad-e Magyarországon a hús- és kolbásztermékek csomagolásán az állattartásról és a vágásról készült "sokkoló fotókat" feltüntetni?

A döntőbe jutottak aztán a döntő vitában a következő kérdéssel foglalkoztak: A magasabb kockázati besorolás alá eső csoportok fizessenek-e magasabb egészségbiztosítási járulékot?

Gratulálunk a 4. helyezéshez, Réka!

A hétvégén megrendezésre került Kormos István városi szavalóversenyen iskolánkat két 3a osztályos tanuló képviselte: Ledó Franciska és Vadász Nimród.
Vadász Nimród különdíjat kapott.

Gratulálunk tanulóinknak!

2023. március 30-n rendezték a bajai Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja által szervezett Országos Német Verseny idei döntőjét. Az eseményen iskolánkat két csapat képviselte, melyek sikerrel vették az online-feladatokból álló első, illetve a saját film forgatását jelentő második fordulót. A döntőben tanulóink nem csupán nyelvtudásukról, hanem kreativitásukról is számot adva az első két helyet szerezték meg:

1. helyezett - BBB-Struktur: Burján Bálint, Burján Barnabás, Stoiber Benedek (10b)

2. helyezett - Versace: Klinger Kata, Ladocsi Lili, Schandl Réka (10a)

Az eredményekhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

IMG 20230324 144509

2023. március 24-én, a Budapesti Corvinus Egyetemen került sor az idei német nyelvű földrajzverseny országos döntőjére, melyen iskolánkat - az iskolai forduló győzteseiként - az I. kategóriában (7-8. évfolyam) Gottschalk Oliver (8a) és Sipkovits Vilmos (7a), a II. kategóriában (9-11. évfolyam) Obst Rafael (10b)​ és Horváth Eliza (9b) képviselte. 

Az adott korcsoportban Oliver a 2., Vilmos a 3., Rafael a 3., Eliza pedig a 7. helyet szerezte meg.

Az eredményekhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

 

 

A II. Sövény Olimpián a 16 városi csapatból iskolánk a 4. helyezést érte el. A verseny keretein belül csapatunk elméleti és fizikai feladatok sokaságát sikeresen teljesítette.​

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo