. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Idén októberben és novemberben is szép számmal vettünk részt gimnazistákkal és felső tagozatosokkal a Bólyai Anyanyelvi Versenyen, ahol a legsikeresebb csapataink  a következő helyezéseket érték el:

5vfolyam

5. évfolyam - Gittegylet: megyei/körzeti 6. helyezés

Brandt Petra, Busznyák Abigél, Csörgits Heléna, Dömötör Zselyke 

Felkészítő tanár: Horváth Helga 

 

 

 

 

 

 
7vfolyam

7. évfolyam - Valódi szófajok: megyei/körzeti 6. helyezés: 

Ledó Flóra, Reider Fanni, Vajda Virág, Jánosi Luca Rebeka

Felkészítő tanár: Fazekas Edit

 

 

 

 

 

 

dnts6a

6. évfolyam csapata: 3. helyezést értek el, ezzel az országos döntőbe jutottak 2023. november 24-én. A döntőben a középmezőnyben végeztek, a 81 csapatból a 39. helyen zárták a versenyt.

Barbély Péter, Mika Áron, Weisz Balázs, Daczó Emma

Felkészítő tanár: Fazekas Edit

 

 

 

 

 

Általános iskolás tanulóink közül többen részt vettek  a Móra 50 rajzpályázaton. Takács Hedvig 1a osztályos tanulónk szerepelt a legsikeresebben, de valamennyi beérkezett tanulói munka kiállításra került.

Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek.

A Süni csoportos kislányok ismét sikeresen szerepeltek! A "Móra 50" rajzpályázaton, melyet a Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskola rendezett, Móra Ferenc műveihez kértek illusztrációkat. A Legaprólékosabb kidolgozás kategóriában, A cinege cipője című vers ábrázolásáért, Göndör Berta Flóra és Hernandez Hay Emílie, A különleges kidolgozás kategóriában pedig Petrilla Dalma volt díjazott, aki illusztrációját selyemfestéssel készítette el.

Szeretettel gratulálunk az ügyes kezü kislányoknak!

A 22. Győri Könyvszalon alkalmából, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér, valamint a Generációk Művelődési Háza "Rajzolj verset!" címmel rajzpályázatot hirdetett.

Ovisaink Zalán Tibor: Alkony-álom című verséhez készítettek illusztrációt.Óvodás kategóriában 4 alkotást díjaztak, ebből - nagy örömünkre - 2 elismerést, díjat a mi óvodásaink nyerték el!

A tehetséges kislányok Göndör Berta Flóra és Szekeres- Munoz Emma a Süni csoportba járnak, felkészítőjük, Szabóné  Lacsik Adrien óvodapedagógus.

A díjátadóra 2023. november 12- én, a Győri Nemzeti Színház Nagyszínpadán került sor, ahol a tárgynyeremény mellett, A szépség és a szörnyeteg cimű előadás megtekintése is a gyerekek jutalma volt!

Szeretettel gratulálunk a kislányoknak!

A 100 éve született Kormos István tiszteletére október 27-én megyei szavalóversenyt rendeztek Mosonszentmiklóson.
Iskolánkat Csörgits Katinka 3a, Jakubík Julianna 3b, Vadász Nimród 4a képviselték a megmérettetésben.
Csörgits Katinka különdíjban részesült.

Büszkék vagyunk tanulóinkra és szívből gratulálunk nekik!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo