. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Köszöntő

Andereya Anne 3

Kedves diákok,
kedves szülők,
kedves tanárok,
kedves munkatársak és
iskolánk honlapjának kedves látogatói!

Nagy örömmel veszem át az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr igazgatói posztját. Célom, hogy fenntartsam és tovább javítsam azt a már eddig is magas színvonalú oktatást, amelyről az Audi Iskola ismert.

2024. február 29-ig a Hamburg Szabad- és Hanzavárosban található Burgstraße Szakképző Iskola igazgatóhelyettese voltam. Házas vagyok, valamint egy 14 és egy 17 éves fiú édesapja.

Igazgatóként elkötelezett vagyok egy olyan környezet megteremtése iránt, amely támogatja a tanulást és lehetővé teszi a tanulók számára, hogy teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Nagyon várom az Audi iskola elkötelezett csapatával való közös munkát, hogy a lehető legjobb oktatást nyújthassuk diákjainknak. Továbbá azt is várom, hogy minél jobban megismerhessem Győr városát és Magyarországot. A gazdag kultúra és a vendégszerető emberek egy barátságos új otthonná teszik Győrt, amit a családom is nagyon vár már.

Bármilyen kérdés, javaslat, ötlet esetén állok rendelkezésükre, és örömmel várom a közös munkát iskolánk további fejlesztése érdekében, hiszen szilárdan hiszünk a "Haladás az oktatás által" alapelvében.

Szívélyes üdvözlettel,

Andreas Gering
főigazgató 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo