. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

audi atado 41

A mai napon, 2023. november 14-én került sor az "Audi Hungaria Iskola régi épületének energiahatékony felújítása" című projekt keretében felújított és kibővített épület ünnepélyes átadására.

A német és a magyar himnusz elhangzása után Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány Kuratóriumának elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket. A kuratórium elnöke beszédében megköszönte a volt óvoda épületének energetikai korszerűsítéséhez nyújtott anyagi támogatást, amellyel az iskola 2010-ben megindult kiépülése lezárult.

A budapesti Német Nagykövetség üdvözletét Julia Gross nagykövet asszony tolmácsolta. Nagy örömünkre szolgált, hogy az eseményen beszédet mondott Deli Daniella klímapolitikáért felelős helyettes államtitkár és  Németh Kinga, az Audi Hungaria Zrt. Személyügyért és Szervezetért felelős igazgatósági tagja is.

Az ünnepi beszédeket a 10.A osztály táncelőadása követte.

A rendezvény zárásaként, az Európa-himnusz meghallgatása után Havassy Tünde, Julia Gross, Deli Daniella, Németh Kinga, Thomas Faustmann és Dirk Lange a díszvendégek kíséretében az új épület előtt átvágták a szalagot.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo