. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

IMG 1049

Intézményünkben az idei tanévben immáron ötödik alkalommal rendeztük meg a hagyományos iskolai Oktoberfest-et.

Október 13-án este az ünnepélyesen bajor színekbe öltöztetett sportcsarnokban összesen több mint 1000 látogató gyűlt össze, diákok, szülők, tanárok és számos meghívott vendég. Sokan az alkalomhoz illően bajor viseletben – dirndl ruhában, népies öltönyben, néhányan igazi bőrnadrágban – érkeztek.

Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány kuratóriumának elnöke, és Dirk Lange főigazgató szivélyes szavakkal köszöntötték az egybegyűlteket, közösen megnyitották a rendezvényt és mindenkinek jó szórakozást kívántak. Rövid köszöntőjükben mindketten örömüket fejezték ki, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívást és eljöttek az ünnepi alkalomra.

Az est programját az óvoda nagycsoportos táncosai nyitották, akik három tánccal örvendeztették meg a közönséget. A bájos gyermekcsoport tüneményes produkcióját lelkes tapssal jutalmazták.

Az igazi sörsátorhoz illő jó hangulatról Fischer Norbi és a Diamant zenekar gondoskodott. Hagyományos dallamokkal, valamint modern stílusú zenékkel a vendégeket idén is sikerült a tánctérre csalni.

Az Oktoberschulfest büfékínálatából ebben az évben sem hiányozhattak a hagyományos bajor ételek, amelyek mellé a felnőttek többféle csapolt sör közül választhattak. Az iskola minden diákja érkezéskor egy igazi bajor perecet és egy üditő italt vehetett át.

Amíg a vendégek nagy része az ünnepi hangulatot élvezte, a gyermekek különböző helyszíneken szórakozhattak: volt kézműves foglalkozás, minidisco, léghoki, flippergép, Lego kiállítás, Lego műhely. A legnépszerűbb helyszín viszont idén az ugrálóvár mellett a Rodeo bika volt, ahol a gyermekek türelmesen várakoztak, hiszen sorbanállás és nézelődés közben is jól szórakozhattak. Óriási érdeklődésnek örvendett a szelfi stand is, ahol a jelenlévők apraja-nagyja vicces kiegészítőkkel pózolva fotózkódhatott.

Összeségében elmondhatjuk, az ötödik iskolai Oktoberfest is sikeres rendezvény volt, úgy az egész iskolai közösség, mint a vendégek, minden bizonnyal jól érezték magukat és kiváló hangulatban szórakoztak késő estig.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo