. - - -
01 / 04

v

.

-

02 / 04

v

-

-

-
03 / 04

v

-

-

-
04 / 04

v

-

-

-

alumni

2022. december 03-án Kellner Krisztián (2020-ban végzett) és Nágy László Áron (13. osztály) bemutatta a győri Audi Hungaria Iskolaközpont „Idegennyelvű ipari és kereskedelmi technikus” képzését a bajai Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában.

Nagy örömünkre szolgál, hogy öregdiákjaink továbbra is aktívan képviselik képzésünket. Krisztián időközben már Salzburgban dolgozik egy nagy kiskereskedelmi cégnél.

 

 

 

 

 

 

 

 


Krisztian alumni„Mindig is érdekelt a kereskedelem, ezért jelentkeztem az Audi Hungaria ÁMK szakképzésére. Nagyon jó oktatást kaptunk a beszerzési, logisztikai, értékesítési és személyügyi területeken, végül a gyakorlati helyet is kínáló KACO-Enese Hungary Kft-nél sikerült elhelyezkednem, mint értékesítési asszisztens. ”

– Krisztián, alumni diák

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Heni„Azért választottam az Audi Hungaria ÁMK szakképzését, mert egy vállalaton belül több területen ki tudtam próbálni magam, és így meg is találtam azt a szakmát, amivel a jövőben foglalkozni szeretnék. Arra is lehetőségem nyílt, hogy a gyakorlati helyem egyben az első munkahelyem is lett.

A BOS Magyarországnál vevő könyvelőként dolgozom, ami azt jelenti, hogy a vevők pénzügyeiért vagyok felelős.

Jelenleg a BGE Külkereskedelmi karán tanulok, és nagyon sok mindent hasznosítok a szakképzés során tanultakból, mint pl. a munkajog, könyvelés.”

– Heni, alumni diák

 

 

 

 

 

 


 srac2„Az Audi Hungaria ÁMK szakképzése valóban életem legjobb döntése volt. A képzés nélkül soha nem jutottam volna el idáig a karrierem során. Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy egyike lehetek annak a 4 embernek, aki bevezeti az új rendszert az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt-nél. Köszönet az iskolának és a gyakorlati munkahelyemnek, ahol sok tapasztalatot szereztem. Mindenkinek ajánlom, hogy válassza ezt a képzést!”

- Krisztián, alumni diák

 

 

 

 

 

 

 

 


Ricsi„Az Audi Hungáriánál a duális szakképzés során megszerzett tapasztalataimat jelenleg is sikeresen kamatoztatom a vállalaton belül a beszerzés területén. Különösen örülök annak, hogy ugyanannál a vállalatnál kaptam bizalmat munkatársként, mint ahol a gyakorlati időmet töltöttem, valamint én adhatok támogatást a kereskedelmi képzés jelenlegi tanulóinak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2021-ben teljesítményem elismeréseként átvehettem a „Best Apprentice” díjat is!”

– Richard, alumni diák

 

 

 

 

 

 

 

 


zsanett

„A gimnázium vége felé még nem volt teljesen egyértelmű nekem, hogy milyen szakterület felé szeretnék elindulni, ezért kapóra jött az Audi Hungaria Schule képzése. Vonzott a képzés duális jellege és az, hogy több területen is személyesen kipróbálhattam magamat. Az itt gyűjtött tapasztalataim segítettek a döntésben, hogy hol is tudnám elképzelni magamat a jövőben. Az álmaimhoz azonban hiányzik még egy diploma, tehát jelenleg pénzügy és számvitel alapszakon tanulok a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Az már most kiderült számomra, hogy valóban biztos alapokat és bőséges tudást kaptam a képzés alatt, ami most megkönnyíti az aktuális egyetemi tanulmányaimat.”

– Zsanett, alumni diák

 

 

 

 

 

 

 


 alexandra„Mikor az Audi Hungaria Schule duális képzésére jelentkeztem, a fő szempont számomra a gyakorlati oktatás volt, amit a tanulmányaim során a vártnál is jobban kihasználhattam: mint az iskolában, mint a vállalatnál élethű, gyakorlatközpontú közgazdasági oktatásban volt részünk.

Nagyon jó, tapasztalt tanáraink és mentoraink voltak, akik támogattak minket és tanácsokat adtak életünk következő szakaszaira.

Én jelenleg az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen tanulok közgazdász tanár szakon, karrieremet pedig az Audi Hungaria személyügyi gyakornokaként építem. Mindkét döntést és lehetőséget a kétéves képzésnek és tapasztalatainak köszönhetem.”

– Alexandra, alumni diák

 

 

 

 


 vereb andras„Az Audi Hungária Schule duális szakképzése azért volt számomra ígéretes a továbbtanuláskor, mert mindig is rendkívül fontosnak találtam az idegen nyelvek ismeretét. A teljes képzés alatt lehetőségem volt elmélyíteni a német szakmai nyelvi ismereteimet, mindezt elméletben és gyakorlatban is. Véleményem szerint egy idegen nyelv mély ismerete felér egy szakmával, hiszen rendkívül sok lehetőséget nyújt a munkaerő piacon. Jelenleg a mindennapok során is német nyelvkörnyezetben dolgozom, ami rendkívül meghatározó számomra, hiszen tudom azt, hogy ezt a tudást nap mint nap kamatoztatom.”

- András, alumni diák

 

 

 

 

 

 


 christopher„Egy német kéttannyelvű gimnáziumból érkeztem a duális szakképzésre, ahol a német kereskedelmi szaknyelvvel bővítettem tudásomat, illetve sok más érdekes ismeretre is szert tettem, mint például a projekt management, marketing vagy a munkavállalói ismeretek.

Jelenleg egy nagy fogorvosi rendelőben dolgozom a nyugati országhatár mellett, ahol egész nap németül tartom a kapcsolatot a vendégekkel, ezen kívül számlázási, szervezési és marketing feladatokat is ellátok, kamatoztatván mindazt, amit a két év során tanultam elméletben és gyakorlatban.”

– Christopher, alumni diák

 

 

 

 

 

 


 277555557 509667417194733 7188821858240671019 n 

„Az ország másik végéből érkeztem az Audi Hungaria ÁMK szakképzésére egy közgazdasági szakgimnáziumból, ami az elején könnyebbséget jelentett számomra.. A két év rávilágított arra, hogy még tovább szeretném bővíteni tudásomat a gazdálkodás terén, így jelenleg az Eszterházy Károly egyetemen tanulok Egerben, gazdálkodás menedzsment szakon és az iskola mellett a családi vállalkozásban töltök be fontos szerepet. A szakképzést ajánlom azoknak, akik az elmélet mellett gyakorlatot is szeretnének szerezni, érdeklődnek a kereskedelem iránt, mindezt havi rendszeres munkabér mellett.”

– Noé, alumni diák

 

 

 

 

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo