. - - -
01 / 04

v

.

-

02 / 04

v

-

-

-
03 / 04

v

-

-

-
04 / 04

v

-

-

-

Accredited ICDL Test Centre full colour

Az ICDL (International Certification of Digital Literacy - korábban ECDL néven ismert) egy nemzetközileg elismert tanúsítvány online alapú vizsgákkal, amelyek a digitális kompetenciák, ismeretek és készségek megszerzését igazolják.
A 2021/22-es tanév óta kínáljuk német nyelven az ICDL Workforce Base-t, hogy tanulóink alkalmasak legyenek arra, hogy a digitális világban éljenek és dolgozzanak. Ily módon is hozzájárulunk végzőseink elhelyezkedési lehetőségeihez. Az ICDL tanúsítvány megszerzésével a digitális készségek továbbfejleszthetők és a saját portfólióban bizonyíthatók.
A „Computer Essential” Modulban alapvető készségeket fejlesztünk, mint amilyen az adat- és hálózatkezelés, az online kommunikáció és -információ, illetve IT-biztonság.
Az Office alkalmazást a „Szövegkezelés, prezentáció- és táblázatkezelés” modulokban ismertetjük. Ezek ma már mind az üzleti élet elengedhetetlen részét képezik.
Az online használat, amely világszerte lehetővé teszi, hogy közösen dolgozzunk projekteken és dokumentumokon, mára már nélkülözhetetlen. A „Digitális együttműködés alapjai” modul erősíti ezeket a készségeket.
Az „IT-biztonság” és az „adatvédelem” modulok teremtik meg az alapvető feltételeket ahhoz, hogy megfelelően ítéljük meg a szerzői jogok, az IT-kritikus biztonság és infrastruktúra kérdéseit az üzleti környezetben.  

icdl 2

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo