. - - -
01 / 04

v

.

-

02 / 04

v

-

-

-
03 / 04

v

-

-

-
04 / 04

v

-

-

-

Schmiedel Paul Anja
Anja Schmiedel-Paul

Éveken keresztül dolgoztam egy német szakiskolában, ahol közgazdaságtant és testnevelést tanítottam. Érdeklődöm más országok és kultúrák iránt – az utazás az egyik legkedvesebb hobbim. Ebből az okból merült fel az a kívánság egy kis idővel ezelőtt, hogy a családommal közösen néhány évig külföldön éljünk és dolgozzunk. 2019 óta vezetem az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr szakkepzési részlegét és örülök, hogy a német minta alapján szervezett duális képzést tovább erősíthetem Magyarországon.

 

 

 

 

 

 Hodossy Katalin
Hodossy Katalin

2020 szeptembere óta vagyok az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr szakképzési részlegének (csapat)tagja. 20 évig marketing- és értékesítési vezetőként dolgoztam a kiskereskedelemben és az itt szerzett szakmai tapasztalatomat fel tudom használni a tanórákon. A német nyelv az 5. életévemtől érdekel és kísér. Ezért is tanultam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen germanisztikát. Többek között beszerzést és projektmenedzsmentet tanítok német nyelven, valamint gazdasági magyar szaknyelvet, jog és vállalatvezetést magyar nyelven.

 

 

 

 

Kocsis Adrienn Hajnalka


Kocsis Adrien Hajnalka

2015 óta dolgozom az intézményben, ahol angol, spanyol és magyar mint idegen nyelv tantárgyakat tanítok. 17 éve vagyok tanár és nyelvvizsgáztató. A nyelvek és az interkulturalitás mindig is nagyon fontos szerepet játszottak az életemben. Ebben az évben lehetőséget kaptam arra, hogy az iskola szakképzési osztályán dolgozzak. Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam magam egy olyan új területen, mint az üzleti angol.

 

 

 

 

 

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo