. - - -
01 / 04

v

.

-

02 / 04

v

-

-

-
03 / 04

v

-

-

-
04 / 04

v

-

-

-

Schmiedel Paul Anja
Anja Schmiedel-Paul

Éveken keresztül dolgoztam egy német szakiskolában, ahol közgazdaságtant és testnevelést tanítottam. Érdeklődöm más országok és kultúrák iránt – az utazás az egyik legkedvesebb hobbim. Ebből az okból merült fel az a kívánság egy kis idővel ezelőtt, hogy a családommal közösen néhány évig külföldön éljünk és dolgozzunk. 2019 óta vezetem az Audi Hungaria ÁMK szakkepzési részlegét és örülök, hogy a német minta alapján szervezett duális képzést tovább erősíthetem Magyarországon.

 

 

 

 

 

 Hodossy Katalin
Hodossy Katalin

2020 szeptembere óta vagyok az Audi Hungaria ÁMK szakképzési részlegének (csapat)tagja. 20 évig marketing- és értékesítési vezetőként dolgoztam a kiskereskedelemben és az itt szerzett szakmai tapasztalatomat fel tudom használni a tanórákon. A német nyelv az 5. életévemtől érdekel és kísér. Ezért is tanultam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen germanisztikát. Többek között alkalmazotti ismereteket tanítok, beszerzést és projektmenedzsmentet német nyelven, valamint magyar jogot és vállalatvezetést továbbá gazdasági magyart magyar nyelven.

 

 

 

 

 

Kennel Oliver

 
Oliver Kennel

Mióta 15 évesen egy cserediákprogram keretében egy évet töltöttem Ausztráliában, beszélem az angol nyelvet és azóta sem engedett el magától ez a nyelv. Nemzetközi érettségit szereztem egy nemzetközi angol nyelvű iskolában, majd angol irodalmat és nyelvészetet tanultam a Konstanzi Egyetemen. Ezután általános és műszaki angol nyelvű tanár lettem Berlinben, valamint az Audi Hungaria Iskola üzleti angol tanára.

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo  emmi logo