. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Markus Berndt és Helge Brunswig tanáraink „felfedező“ csoportjában a diákok játékosan közelítették meg a virtuális valóság és álhírek témákat. Egy képmanipuláló alkalmazással az 5. osztályosok fotókat hamisítottak, amikhez hamis híreket írtak, mindezt egy olyan program segítségével készítették, ami után az eredmény zavaróan hasonlított egy igazi online újságra.

Bővebben ...

aquincum

Bővebben ...

Futsal Cup 2022 19

Egy héttel az 5-7. évfolyamok küzdelmeit követően zajlott le iskolánkban a 8-11-esek 'AHS Oster-Cup' elnevezésű futsal-kupája, melyen - a tanárokkal együtt - öt csapat vett részt. 

Bővebben ...

Április 5-én került sor iskolánkban a AHS Oster-Cup elnevezésű futsal-kupára, melyen az 5., 6. és 7. évfolyam osztályai vettek részt. 

Bővebben ...

2022. március 31-én a 6.a és 6.b osztályosok a mosonmagyaróvári Futura Élményközpontba tettek látogatást. Ezen a napon a gyerekek interaktív módon fedezhették fel a négy elemet - a vizet, a földet, a levegőt és a tüzet -, illetve két bemutatón vettek részt a bolygók és a vízzel végzett fizikai kísérletek témájában. Az osztályok sok új dolgot tanultak, és nagyon jól érezték magukat a látogatás során.

Bővebben ...

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo  emmi logo