. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Az Audi Hungaria Deutsche Schule Győr német-magyar kétnyelvű óvodája 3 éves kortól fogadja a gyermekeket.

A jelenlegi, 2022/23-as nevelési évre már nincs szabad hely, a következő, 2023/24-es nevelési évre pedig már lejárt a jelentkezési időszak.

A 2024/25-ös nevelési évre egy nyomtatványon lehet majd jelentkezni 2024. február 1 és március 31-e között. A nyomtatvány csak ebben az időintervallumban található meg az intézmény honlapján, az Óvoda kiválasztása után a Jelentkezés menüben.

Nyílt napokat minden évben január, február és március hónapban tartunk, ezek időpontját előző év december közepétől a honlapon hirdetjük meg.

Általában sokkal több felvételi kérelem érkezik hozzánk, mint ahány gyermeket fel tudunk venni. Az óvodai vagy iskolai felvételről az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány dönt.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az óvodai és/vagy iskolaelőkészítő felvétel még nem jogosítja fel a gyermeket az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr általános iskolába való felvételre. Az Audi Óvodába járás csak egy, a több kritérium közül, amelyet a Fenntartó a döntés meghozatalakor figyelembe vesz. Minden esetben figyelembe veszik az óvodapedagógusok félévenkénti értékelését a gyermek fejlettségi állapotáról.

Az óvoda szakmai munkájáról tájékoztatást az óvoda vezetőjétől kaphatnak:

Árpásiné Domán Mónika
E-Mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30/ 956 2063
Személyesen: 9026 Győr, Bácsai u. 55 (Időpont egyeztetés szükséges!)


Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk működési engedélye nem teszi lehetővé sajátos nevelési igényű gyermekek felvételét, kizárólag abban az esetben, ha mozgáskorlátozott gyermekről van szó.

Amennyiben gyermekük más tekintetben igényel speciális bánásmódot, intézményünk a gyermek ellátására nem jelölhető ki, és az érintett gyermekeket jogszerűen felvenni sem tudjuk.

Kérjük szíves megértésüket!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo