. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

KIGA 74 Large

A ballagást követően meghívtuk az elballagott nagycsoportos gyermekeket a tradicionálisnak számító “ittalvós bulira” óvodánkba. A gyermekek igazán örültek a lehetőségnek és szépszámban meg is jelentek péntek este az óvoda kapujában, akkor még szüleikkel karöltve, ám bátorsággal felvértezve. 

Hamar birtokba is vették ovisaink a főhadiszállásunkat, vagyis a tornatermet, ahol mindenkit már ott várt az ovis ágya. Természetesen nem az alvásé volt azonban a főszerep ezen az estén, éjszakán, hanem a jókedvé, a vidámságé és az izgalmasnál izgalmasabb feladatoké. 
Először a Duna-parton mozgattuk meg magunkat, ahol kötelet húztunk, és még egy “jelháborúban” is részt vettünk. Ahogy a nap lemenni készült, pont úgy fáradtunk el mi is a játékokban, és alig vártuk, hogy a hangulatos gyertyafényes teraszon elfogyaszthassuk az ízletes vacsoránkat. 
Nem maradhatott el a bátorságunk próbára tétele sem ezen az estén, ugyanis a sötétben fejlámpával indultunk kincskereső körútra, melynek méltó jutalmaként, az éjszakai nassolásra is sor került, finom hűvös fagylalt formájában. A plusz kalóriákat aztán természetesen ismét le is mozogtuk diszkónkban. 

“Minden jó, ha a vége jó…”, tartja a mondás, s ez nem volt másként ezen az éjszakán sem, ahol záráskánt egy diafilm mesével adtuk át magunkat az álmok birodalmának, majd reggel egy házi reggeli után ismét elköszöntünk a hőn szeretett kedves óvodánktól…

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo