. - - - - -
01 / 06

v

.

-

02 / 06

v

-

-

03 / 06

v

-

-

04 / 06

v

-

-

-
05 / 06

v

-

-

-
06 / 06

v

-

-

-

IMG 4086

2023. november 20-án, a gyermekek jogainak nemzetközi napján az általános iskola második alkalommal nyitotta meg kapuit, hogy az intézményünk iránt érdeklődő szülőknek és gyerekeknek lehetősége nyíljon arra, hogy megtapasztalják az általános iskolánk életének rendszeres részét képező eseményt. A jelenlévő gyerekek, tanárok és szülők az UNICEF "Mentsük meg kék bolygónkat - Tegyük kékké a világot!" mottóját követve a tornatermet valóságos kék tengerré varázsolták.
Az előző projekthét eredményeinek bemutatása a színházi előadástól az információs előadásokon át a közös éneklésig és táncig terjedt. Az ezt követő kiállításon kicsik és nagyok egyaránt beszélgethettek az osztályok képviselőivel és tanáraival, majd általános iskolánk oktatási koncepciójáról szóló tájékoztató előadás zárta ezt a különleges napot.
Büszkén tekinthetünk vissza egy sikeres, változatos és fenntartható projekthétre, amely még sokáig szép emlék marad minden résztvevő számára. Biztosak vagyunk benne, hogy az általános iskolánkba való betekintés hatására vendégeink már alig várják, hogy a következő tanévben is iskolánk családjának tagjai lehessenek.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo