Órák leírása

 • Költség- és eredményszámítás Open or Close

  Egy vállalatnak számos költsége merül fel egy termék előállításánál. Milyen típusú költségek vannak? Hogyan számíthatom ki a termék eladási árát? Milyen szolgáltatásokat nyújt valójában egy cég? Ha érdekel egy cég belső könyvelése, akkor jó helyen jársz. Jelentkezz most!

 • Vállalkozási alapismeretek Open or Close

  Egy vállalkozás nem tudja magát vezetni, szükségesek hozzá a szakképzett emberek. Óráinkon megtanulhatod a vállalatok sikeres működtetésének titkait, technikáit, valamint megismerheted a sikeres gazdálkodáshoz szükséges információkat is! Jelentkezz hozzánk, és légy ezen tudás birtokosa!

 • Gazdasági ismeretek Open or Close

  Érdekel a tudatos fogyasztói magatartás, vállalkozások gazdálkodása, gazdasági alapfogalmak, esetleg az állam szerepe a gazdaságban? Akkor gyere, és csatlakozz hozzánk, hiszen nálunk mindezt és rengeteg mást is megtanulhatsz! Jelentkezz most!

 • Munkavállalói ismeretek Open or Close

  Legyen szó akár munkaviszony létesítésének alapfeltételeiről, munkajogi ismeretekről, vagy egy meggyőző önéletrajz írásáról, munkavállalói ismeretek óra pont neked szól! Mindezen túl beszélünk majd a LinkedInről, álláskeresésről, és sok más hasznos témáról, amikkel segítheted majd magad a munka világában való eligazodáskor.

 • Vállalati Könyvelés Open or Close

  Nélkülözhetetlen feladat egy vállalat életében a könyvelés. Ha kíváncsi vagy hogyan történik az éves beszámoló előkészítése, elkészítése, értékelése, esetleg érdekelnek a könyvelés egyéb funkciói, és területei, képzésünkön erről is tanulhatsz! Jelentkezz hozzánk, és ismerd meg te is a könyvelés világát!

 • Munka, személyügy Open or Close

  Érdekel, hogyan történik a bérszámolás, vagy szeretnéd megismerni a munkavállalókra vonatkozó jogszabályokat? Munka- és személyügy órákon sok egyéb mellett ezekről tanulhatsz, és ezáltal belelátsz majd a HR világába! Jelentkezz, hogy ezekről, és sok más hasznos dologról tanulj nálunk!

 • Beszerzés Open or Close

  Egy gyár életében a termék fontos, de nem minden! A termékhez alapanyag is kell, és ha elkészült, tárolni is kell valahol. A beszerzés és logisztika pont erről szól! Ha érdekel hogy érjen oda a megfelelő mennyiségű alapanyag a megfelelő időben, megfelelő helyre, vagy hogyan raktározd, akkor jó helyen jársz! Jelentkezz, és ismerd meg ezeket a rendszereket nálunk!

 • Projektmenedzsment Open or Close

  Egy projektet nem csak megálmodni, hanem megvalósítani is tudni kell. Na de hogyan? Nálunk megtanulhatod milyen elemei, folyamatai vannak egy projektnek, megismerheted az erőforrások kezelésének módjait, hogy a jövőben te is sikeresen navigálhasd egy ötlet megvalósítását! Gyere, és jelentkezz hozzánk!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo