top of page
audi_schule_logo_slider_de.png
Szerző képeAudi Hungaria Deutsche Schule Győr

Látogatást tett az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának új elnöke iskolánkban

Örömmel készült iskolánk Michael Breme az Audi Hungaria Zrt igazgatóság új elnökének fogadására, aki a keddi nap folyamán látogatta meg intézményünket. Elnök urat Németh Kinga  az Audi Hungaria Zrt Személyügyért és Szervezetért felelős igazgatósági tagja kísérte el.

A látogatás során az Audi Hungaria Intézményfenntartó és Működtető Közlapítvány képviseletében Havassy Tünde Kuratóriumi elnök, Kauschitz Emil Kuratóriumi elnökhelyettes, Helmut Seiler Kuratóriumi megbízott vett részt a találkozón.  Az Audi Hungaria Iskolaközpontot Andreas Gering főigazgató,  Dirk Lange, és Andrea Reincke Nyegran igazgatóhelyettesek képviselték.

Az intézmény bemutatása során Breme Úr az óvodavezető - Árpásiné Domán Mónika – segítségével bepillantást nyert a személyiségközpontú és képességfejlesztő óvodai programba, valamint  az általános iskola kompetencia fejlesztő robotika foglalkozásába. Itt Roman Scholz –  az általános iskola alsó tagozatának vezetője – számolt be a MINT program, és digitalizáció központú oktatásról, amely már a gyermekkor korai szakaszában nagy hangsúlyt fektet a természettudományok fontosságára és a problémamegoldó gondolkodás elsajátítására.

A gimnáziumban folyó munkáról, Dirk Lange, és Andrea Reincke Nyegran igazgató helyettesek tartottak rövid tájékoztatót. Hangsúlyozták, hogy gimnáziumi képzés során kiemelt fontosságot kap az anyanyelvi szintű nyelvi készségek elsajátítása, és a projekt alapú gondolkodásmód fejlesztése.

A program zárásaként a Közalapítvány elnöke, Havassy Tünde tartott prezentációt  az iskoláról, melyben a múlt eseményei mellett a jelen, és jövőbeni célokról is szót ejtett.




0 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page