. - - - - -
01 / 06

v

.

-

02 / 06

v

-

-

03 / 06

v

-

-

04 / 06

v

-

-

-
05 / 06

v

-

-

-
06 / 06

v

-

-

-

"Környezetvédelem és hulladékmegelőzés - Hogyan tegyük szebbé a világot?" mottó keretében környezetvédelmi napot tartottunk az Audi Hungaria Általános Művelődési Központban.
Május 18-án az Audi Hungaria Zrt., az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ és a Büchl Hungaria Kft. együttműködésének köszönhetően környezetvédelmi napot tartottunk a 4. osztályosoknak.

A délelőtt folyamán az Audi Hungaria Környezetmenedzsment terület munkatársai interaktív előadások keretében ismertették meg a gyerekekkel a biodiverzitás és hulladékkezelés fogalmait és jelentőségeit. A környezettudatosabb élet, a meglévő természeti kincseink megőrzése nagy hangsúlyt kapott az előadások során. A gyerekek első kézből tanulhatták meg, hogyan tudnak ők maguk is hozzájárulni környezetünk védelméhez. 4. Osztályosaink olyan színes programokon vehettek részt, mint saját rovarhotel készítés, saját kiskert tervezés. A QR – kód Rally lehetőséget adott, hogy az előadásokon gyűjtött ismereteiket játékos módon elmélyítsék digitalizált eszközök segítségével is.

A nap második felében az osztályok tanáraikkal a Büchl Hungaria telephelyén gyárlátogatáson vettek részt. A látogatás során, a gyerekek betekintést nyerhettek a hulladékszortírozó és a folyékony hulladékkezelő üzemek működésébe, megtekinthették a hulladék bálákat és gépjárműparkot. A látogatás végén egy előadás keretében tanulhattak a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo