Párbeszédben a szakképzős tanulók 2020-02-06 09:10:58 Szakképzés

Párbeszédben a szakképzős tanulók

Az "Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző"-tanulók 2020. február 4-én szakképzőikkel és szaktanáraikkal találkoztak, hogy tájékozódjanak a közelgő záróvizsgával kapcsolatosan. A német szóbeli, valamint a magyar gyakorlati záróvizsga elsősorban egy projekten alapul, melyet a diákoknak a vállalatoknál önállóan kell megtervezni, elvégezni és kiértékelni.
Az Audi Hungaria ÁMK szakképzésért felelős vezetője, Anja Schmiedel-Paul köszöntője után egy rövid tájékoztatás hangzott el a jogi és szervezeti tartalmakról, majd ezt követően a végzős tanulók szakképzőikkel és szaktanáraikkal megvitatták a lehetséges projekttémákat. Nyugodt légkörben kávé és sütemény mellett sok hasznos megbeszélésre került sor.
A rendezvény végén minden szakképzős tanulónak konkrét elképzelése volt arról, hogy melyik projekttel szeretne a vállalatánál foglalkozni.
Nagyon köszönjük a szakképzésben közreműködő vállalatok és a szaktanárok támogatását, a végzős tanulóinknak pedig sok örömet kívánunk a projekttémájuk kidolgozásában.