. - - -
01 / 04

v

.

-

02 / 04

v

-

-

-
03 / 04

v

-

-

-
04 / 04

v

-

-

-

audi dijatado 126 002

A győri Audi Hunaria Általános Iskolaközpontban, mint Kiváló Külföldi Német Iskolában - 2017 szeptembere óta folyik német mintára szakképzés. Már öt éve különböző partnerekkel együttműködve német mintára képeznek ipari szakmunkásokat.
Az egyik együttműködő partner az Audi Hungaria Zrt. Az Audi Hungaria minden évben díjazza a képzésben résztvevő tanulóit különleges teljesítményükért - így volt ez 2022. június 17-én is. A legkülönbözőbb képzési szakmák legjobb gyakornokait díjazták.

Ezen ünnepi keretek között, Eke László Soma a kereskedelmi terület legjobb szakmunkástanulója díját vehetett át. Soma 2020 szeptemberében kezdte meg ipari ügyintéző tanulmányait intézményünkben, amit 2022 júniusában sikeresen fejezett be. Ezt követően Soma az Audi Hungariánál írta alá munkaszerződését a pénzügyi osztályon, és kiváló képességeivel a vállalatnál marad.

A 2020-ban végzett Richard Schneider (ipari ügyintéző szak) már 2021-ben elnyerte a Volkswagen-csoport legjobb gyakornokának járó díjat.

A győri Audi Hungaria Iskola tanulói kétéves képzés után nemcsak magyar képesítést, hanem "A" minőségi kategóriájú "német duális külföldi szakképzés" bizonyítványt is kapnak, így a végzettek nemcsak a magyar, hanem a német nyelvű munkaerőpiac felé is nyitottak.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo