. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

IMG 2033

Az óvoda és az általános iskola szoros együttműködésének adott újabb alkalmat az újrahasznosítás témakör, melynek keretében először a nagycsoportos óvodások tettek látogatást az általános iskolába, ahol kis segítők kalauzolták őket végig az általános iskola érdekfeszítő újrahasznosítás kiállításán.

Mindennek folytatásaként az első osztályos tanulók tettek látogatást az óvodában, a Kis felfedezők napján, melynek témája szintén az újrahasznosítás köré épült. Itt különféle témába illő barkács tevékenységeken, mint például a papírmerítés vehettek részt az iskolások, vagy éppen egy kísérlet tevékeny résztvevőivé válhattak, vagy a Bee-Bot méhecskének segíthettek a különféle hulladékfajtákat szortírozni. Természetesen a játék sem maradhatott ki a repertoárból, többféle újrahasznosított, hulladékokból elállított, izgalmas mozgásos, fejlesztő vagy éppen társas játék várta, hogy az elsőosztályosok kipróbálják őket.

Miután az első osztályosoktól sajnos egy idő után búcsút kellett vennünk, az óvodások vették birtokba a Kis felfedezők napjára berendezett tornatermet, és csoportonként próbálták ki a kiállított játékeszközöket, barkácsolási vagy éppen kísérletezési lehetőségeket.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo