. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Az óvodában eltöltött 3 év élménydús mindennapjait egy „ottalvós bulival” tettük még emlékezetesebbé a nagycsoportos gyerekeink számára. Június 24-én délután 18 órára vártuk vissza a gyerekeket egy kalandos kincskeresős, éjjelig tartó táncos mulatságra.

Izgalmas történettel, akadályok leküzdésével, az óvoda eddig számukra ismeretlen helyiségeinek felfedezésével, rafinált fejtörők megoldásával, fizikai erőnléti feladatokat leküzdve, de ami talán a legfontosabb, hogy igazi összetartó csapatmunkával sikerült nagycsoportosainknak rálelni a Mókuscili által elrejtett kincsre. Az ezt követő gyertyafényes közös vacsora még inkább összekovácsolta kis csapatunkat. Igazán felszabadultan táncoltak, mulattak a gyerekek és természetesen a felnőttek is az Ovi discoban, ahol kívánságok alapján szólt a zene. A léc alatt minden kisgyermeknek sikerült átbújni.

A már teljesen éjjelbe nyúló diavetítés alatt sokan álomra szenderültek az eseménydús nap után. A szombat reggel elfogyasztott közös reggeli után mindenki teljes mértékben feldobódva, valószínű délutánig tartó élménybeszámolóval tért haza.

Köszönjük, gyerekek ezt a felejthetetlen élményt és ezt a 3-4 évig tartó izgalmas óvodai utazást veletek, s kívánunk sok sikert az iskolához!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo