. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Május utolsó hetében izgalmas programokkal leptük meg a gyerekeket a Gyerekhét alkalmából. Az ovisok részt vettek homokvárépítő versenyen, ahol csodálatos alkotások születtek. Minden csoportunk első helyezést ért el, s természetesen a megérdemelt jutalom, a fagyizás sem maradhatott el.

A nagycsoportosainkkal 6 km hosszú biciklitúrán voltunk, ahol a gyerekek kipróbálhatták mind a közúton, mind a terepen való biciklizést. A kisebbeket izgalmas Kresz-pálya várta az óvoda udvarán, ahol az otthonról hozott járgányokkal szlalomozhattak a felállított akadálypályán.

A Gyirmóton tett kirándulásunk is számos meglepetést rejtegetett. A Rodeo-Ranchen betekintést nyertünk a lovak, a lovaglás, a lótartás világába., ahol számos ismerettel gazdagodtak a gyerekek. Óriási élményt jelentett számukra, hogy pár hetes kiscsikót, bárányokat, lovakat simogathattak, sőt emut és tevét láttak teljes testközelből. A gyirmóti játszótéri piknik, mászókázás, hintázás tette igazán még élménydúsabbá a napot.

A gyermekhetet az óvónénik által dramatizált „Veszekedős mese” dramatizálása koronázta meg, melynek során mind a kicsik, mind a nagyok nagyon jól szórakoztak.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo  emmi logo