. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

IMG 4854

December 14-én a hatodik évfolyam egy mozgalmas téli napot töltött Bécsben. Délelőtt és kora délután a tanulók meglátogatták a Természettudományi Múzeum kiállításait. A múzeumban való tartózkodásuk során megcsodálták az épület három emeletén található ásvány- és kőzetgyűjteményeket, a dinoszaurusz-csarnokot, az őstörténeti részlegben a korai emberiség történetének néhány eredményét, az első emeleten pedig az állatvilág fajkészletének elsöprő gazdagságát az egysejtűektől a magasabb rendű emlősökig.
Délután a csapat egy órára kimerészkedett a -3 fokos hidegbe, ahol teljes pompájában élvezhette a karácsonyi hangulatot a Maria Theresien-Platzon található Christkindlmarkton.
Délután 4 órakor kezdődött a "Rico, Oskar und die Tieferschatten" című színházi előadás a bécsi "Theater der Jugend"-ban. Néhányan már olvasták Andreas Steinhöfel regényét, de a legtöbben nem ismerték a különös tésztával és Rico barátjának, Oskarnak a rejtélyes eltűnésével kapcsolatos történetet. Remélhetőleg a színházi előadás után néhány tanulónak kedve támad majd kölcsönkérni a könyvet az iskolai könyvtárból és elolvasni.

12

 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo