. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

IMG 7198

 

2023.04.30-2023.05.05 között iskolánkban találkoztunk Erasmus projektpartnereink delgeációival és egy fergetes héten dolgoztunk együtt az immáron 3 éves projektünk „Verwurzelt, verzweigt und verbunden – Der Baum von Europa trägt viele Blätter“ befejezésén.

Németország/Ilmenau, Norvégia/Sveio, Olaszország/Saló és Franciaország/Amiens gimnáziumaiból 24 diák és 10 tanár érkezett a györi találkozóra.

A magyar program középpontjában az oktatás és annak perspektívái álltak.

Vendégeinket  Györ város megismerésén túl Pannonhalmára vittük el, ahol angol nyelvü vezetés keretében tekinthették meg az apátságot. Természettudományos ismereteiket a SZE vendégeiként, valamint a Mobilis angol nyelvü interaktiv programján keresztül mélyíthették a diákok és kíséröik, de természetesen nem maradhatott el az Audi Hungaria gyárlátogatása sem. Nagy lelkesedést váltott ki, hogy lehetöséget kaptunk az Audi ETO KC edzésének megtekintésére és a végén a játokosakkal való fotózkodásra, rövid beszélgetésre. A program lezárásaként iskolánkban szorgoskodnak a résztvevök, hogy utolsó simításokkal állítsák össze a projekt végtermékét, a Könyvet.

Délután egy vidám sárkányhajózás és bográcsgulyás, este egy kis sétahajózás vár vendégeinkre, hogy a naplementében méltón búcsúztathassuk öket városunktól.

A közös munka nem fejezödött be, hiszen lelkes tanáraink már most ötletelnek, hogy merre tovább Europában. Ùgy hisszük, ez egy csodálatos barátság kezdete.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo