. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

2022 11 16 Palkovics latogatas 13

2022. november 16-án Palkovics László, volt technológiai és ipari miniszter egy utolsó miniszteri látogatást tett iskolánkba.

Miniszter urat Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány Kuratóriumának elnöke és Anne Andereya főigazgató köszöntötte. Havassy Tünde elnökasszony egy  átfogó intézményi bemutatás keretében köszönte meg  Palkovics László miniszter úrnak az iskolánk számára nyújtott támogatást, melyből a régi óvodaépület energetikai korszerűsítése fog megvalósulni.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a találkozón részt vett Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt igazgatóságának elnöke, valamint Németh Kinga az Audi Hungaria Zrt igazgatóság tagja (személyügy és szervezet). A fenntartót elnökasszonyon túl Kauschitz Emil a kuratórium elnökhelyettese és Perényi Zsigmond  kuratóriumi tag képviselte.

Intézményünk lelkes óvodásai és diákjai nagy szeretettel fogadták Miniszter urat és a hozzájuk látogató vezetőket. Az Audi Hungaria Iskolaközpont  oktatási koncepcióját figyelembe véve, a matematikai, informatikai és természettudományos kompetenciák hangsúlyosságának megfelelően, az óvodás és az iskolás gyermekek többek között kísérleteket, robot programozásokat mutattak be iskolánk látogatói számára. 

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo