. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Oktober fest 2022. 17 Large

Intézményünkben idén is megrendeztük az iskolai Oktoberschulfest-et.

Október 14-én több mint 1000 látogató gyűlt össze az ünnepélyesen bajor fehér-kékbe öltöztetett iskolai sportcsarnokban, sokan az alkalomhoz illően bajor népviseletben érkeztek. A teljes iskolaközösség mellett számos meghívott vendég is eljött, hogy együtt ünnepelhessék ezt a már hagyománynak mondható eseményt.

Anne Andereya főigazgató asszony és Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az egybegyűlteket, és közösen megnyitották a rendezvényt. Köszöntőjükben mindketten örömüket fejezték ki, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívást és eljöttek az ünnepi alkalomra. Külön köszönetet mondtak Oláhné Tóth Mártának, aki csapatával kitűnő szervező munkát végzett, ezáltal biztosítva a rendezvény sikerét.

Az est első fellépői az óvoda táncosai voltak: az „iskolaelőkészítős“ gyermekek bájos csoportja ének-tánc csokorral örvendeztette meg a nézőket, akik lelkes tapssal jutalmazták őket.

A talpalávalót a Diamant zenekar szolgáltatta, akik lendületes dallamokkal gondoskodtak a sörsátorhoz illő jó hangulatról, és hagyományos, valamint modern stílusú zenékkel csalták a vendégeket a tánctérre.

Természetesen idén is bőséges büfékínálattal vártuk a vendégeket: a hagyományos bajor ételek mellé csapolt sört is kínáltunk, utóbbit természetesen csak felnőtteknek. Az iskola diákjait egy igazi bajor pereccel és egy üditő itallal vendégeltük meg.

Amíg a vendégek nagy része a „sörsátor“-hangulatot élvezte, a gyermekek különböző helyszíneken szórakozhattak: volt kézműves foglalkozás, arcfestés, minidisco, valamint léghoki. A legnépszerűbb helyszínek viszont idén is az ugrálóvár és az elektromos gokartpálya volt, ahol a gyermekek türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek. Óriási érdeklődésnek örvendett a szelfie-box is, ahol a jelenlévők apraja-nagyja egyeránt fotózkódhatott.

Összeségében elmondhatjuk, a negyedik iskolai Oktoberschulfest is jól sikerült, a vendégek minden bizonnyal jól érezték magukat és jó hangulatban szórakoztak késő estig.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo