. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Az Audi Hungaria iskola első alkalommal vett részt Baden-Württemberg tartomány 8. évfolyamosok kompetenciamérésén az új koncepció szerinti osztályokkal, ahol gimnáziumi iskolatípusokkal mértük össze tudásunk. A VERA rövidítés a VERvergleichsArbeiten (magyar szó szerint fordítás: összehasonlító munka) szó rövidítése, és számos szövetségi államban írják.

Tanulóink ​​angolból teljesítettek a legjobban, az országos átlagnál jobban, mind olvasott szövegértésben, mind hallott szövegértésben! Gratulálunk!

Matematikából is igen tetszetős eredményt értünk el, bár a kiváló képességű tanulók száma lehetett volna magasabb is. Azonban matematikai tehetségek versenyzésének fokozott támogatása sokat fog segíteni ezen.

Német tantárgyból Baden-Württembergben nem egészen érte el iskolánk az országos átlagot, ami tekintettel arra, hogy anyanyelvűekkel versenyeztek nem meglepő, hiszen, a diákoknak nagy tempóban kellett olvasniuk. Diákjaink negyede azonban az anyanyelvi tanulókhoz képest is elég erős, túlnyomó többségük pedig olyan színvonalat ért el, amely elfogadhatónak vagy kielégítőnek mondható.

De ez itt is érvényes: nem ülünk a babérjainkon, hanem folyamatos erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy még jobbak legyünk. Az iskola is mindig tanul.

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo