. - - - -
01 / 05

v

.

-

02 / 05

v

-

-

-
03 / 05

v

-

-

-
04 / 05

v

-

-

-
05 / 05

v

-

-

-

Oktoberfest 23 Large

Intézményünkben október 15-én ünnepeltük a harmadik iskolai Oktoberfest-et. Több mint 600 látogató gyűlt össze az ünnepélyesen bajor fehér-kékbe öltöztetett iskolai sportcsarnokban: a teljes iskolaközösség mellett számos meghívott vendég is eljött, hogy együtt ünnepelhessék ezt a már hagyománynak mondható eseményt.

Corinna Wesche főigazgató asszony és Lőre Péter, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az egybegyűlteket, és közösen megnyitották a rendezvényt.
Az est első fellépői az óvoda táncosai voltak: az „iskolaelőkészítős“ gyermekek bájos csoportja ének-tánc csokorral örvendeztette meg a nézőket, akik óriási tapssal jutalmazták őket. A műsort az óvodavezető, Árpásiné Domán Mónika vezetésével mutatták be.
A talpalávalót a Diamant zenekar szolgáltatta, akik lendületes dallamokkal gondoskodtak a jó hangulatról, ami egy igazi sörsátorban sem lehetett volna jobb.
Természetesen idén is bőséges büfékínálattal vártuk a vendégeket, a hagyományos bajor ételek mellé még csapolt sört is kínáltunk, utóbbit természetesen csak felnőtteknek.
Amíg a vendégek nagy része a „sörsátor“-hangulatot élvezte, a gyermekek különböző helyszíneken szórakozhattak – volt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, tv-sarok, minigolf, minidisco, de az igazi csattanó az aulában felépített versenypálya volt, ahol a gyermekek türelmesen sorbaálltak, hogy tehessenek néhány kört az akkumulátoros kisautókkal.
Az este előrehaladtával a zenészek német és magyar populáris zenékkel mesterien emelték a hangulatot, a vendégek jókedvűen táncoltak az ünnepség végéig.
Összeségében elmondhatjuk, hogy a harmadik iskolai Oktoberfest is nagyon jól sikerült.

Hálás köszönet mindazoknak, akik közreműködtek az előkészületekben és a lebonyolításban, ezzel hozzájárulván az Oktober(schul)fest sikeréhez!

wda Logo zfa logo  KMK rgb  schulen parner logo  emmi logo