Kedves Iskolaközösség!

Nagy öröm számomra, hogy kiváló iskolájuk/iskolánk új vezetőjeként a tanév kezdete előtt ezúton is röviden bemutatkozhatom Önöknek. 

 


Néhányukkal már megismerkedhettem az Audi Hungaria ÁMK-ban való eddigi ott tartózkodásaim során, és nagyon boldog vagyok a minden oldalról megtapasztalt rengeteg és hihetetlenül kedves támogató megnyilvánulás miatt – ezt teljes szívemből köszönöm! 

Egy német-magyar találkozások iskolája vezetése olyan feladat, mely izgalmas, változatos és kihívásokkal teli tevékenység, ami véleményem szerint akkor sikerülhet a legjobban, ha mi mindnyájan együtt tanulunk, élünk, és azokért a célokért dolgozunk, melyeket közösen el szeretnénk érni – éppen ezért már előre örülök annak, hogy hamarosan az iskolaközösség minden tagját személyesen is megismerhetem, és megbeszélhetjük az ötleteinket, terveinket, elképzeléseinket, melyeket megvalósíthatunk. 

E helyen szeretném szívből köszönteni a tanulóinkat, akik az iskolai élet főszereplőiként mindig minden fáradozásunk középpontjában állnak – nagyon kíváncsi vagyok az ötleteitekre, a kreativitásotokra és a sokszínűségetekre!

Ötévnyi külföldi iskolai tevékenység után egy német-olasz találkozások iskolájában és 11 év Berlinben töltött iskolai szolgálat után nagy örömmel és lelkesedéssel indulok Magyarországra, ahol abban a nagy megtiszteltetésben lehet részem, hogy a következő években Önökkel együtt alakítsam a győri Audi Hungaria ÁMK sorsát és fejlesszem tovább az intézményt. 

De mindenekelőtt még kellemes és pihentető nyári napokat kívánok az iskolaközösség minden tagjának, s azt, hogy mindnyájan egészségesen térjenek vissza a 2019/2020-as tanév kezdetére! 

A közeli viszontlátásra,

Corinna Wesche